YAKITORI | TORISHIN 鳥慎 「とりしん」

10.2 OPEN

CONCEPT

焼き鳥とワインをこよなく愛する仲間たちが集い、
日本の最高峰の焼き鳥とワインを提供。
ワイナリーを通して大人のロマンを追求するお店です。
焼き鳥とワインの創り出す豊かな時間と空間が
私たちに共感するお客様をハッピーにすることがコンセプトです。

Lovers of yakitori and wine congregate here as we offer the best of Japanese yakitori and wine.
We pursue what the mature palate desires through cooperation with wineries.
We aim to make our relatable customers happy with luxuriant moments and spaces created through yakitori and wine.

INFORMATION

11月:11月1日(水)~ 11月30日(木)
※下記は定休日となります。
4日(土)、5日(日)、11日(土)、12日(日)、19日(日)、23日(木)、26日(日)

12月:12月1日(金)~ 12月31日(日)
※下記は定休日となります。
2日(土)、3日(日)、9日(土)、10日(日)、16(土)、17(日)、24(日)、28(木)、29(金)、30(土)、31(日)

1月:1月1日(月)~ 1月31日(水)
※下記は定休日となります。
1日(月)、2日(火)、3日(水)、4日(木)、7日(日)、8日(月)、14日(日)、20(土)、21(日)、27(土)、28(日)

2月:2月1日(木)~ 2月29日(木)
※下記は定休日となります。
3日(土)、4日(日)、11日(日)、12日(月)、18日(日)、23日(金)、24日(土)、25(日)

3月:3月1日(金)~ 3月31日(日)
※下記は定休日となります。
2日(土)、3日(日)、9日(土)、10日(日)、17日(日)、20日(水)、24日(日)、31(日)

November: November 1 (Wed) to 30 (Thurs)
*Closed on the following days:
November 4 (Sat), 5 (Sun), 11 (Sat), 12 (Sun), 19 (Sun), 23 (Thurs), and 26 (Sun)

December: December 1 (Fri) to 15 (Fri)
*Closed on the following days:
December 2 (Sat), 3 (Sun), 9 (Sat), and 10 (Sun)

ACCESS

〒104-0045 東京都中央区築地2-15-15 セントラル東銀座1F
※駐車場のご用意はございませんので予めご了承ください。
※本店は、紹介制となっておりますので、現在電話番号を公開しておりません。
※予約受付時間は、営業日の12時から17時までのみとなっております。
※お支払いは、クレジットカードのみとなっておりますので予めご了承ください。
営業時間:16:00~22:00

1F Central Higashi Ginza, 2-15-15 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo 104-0045
*Parking is not available. Thank you for your understanding.
Hours: 4 p.m. to 10 p.m.